Na vrh

O nama

apharmacie.com nudi jednostavno i praktično iskustvo kupovine i ima za cilj pružiti našim kupcima široku paletu vrhunskih proizvoda uz izvrsnu korisničku uslugu i prednosti neposrednog i sigurnog iskustva internetske kupnje.

Jednostavna navigacija za intuitivnu upotrebu

Naša internetska trgovina stvorena je na transparentan i user-friendly način. Nakon prvog posjeta našoj početnoj stranici ili pretraživanja određenog proizvoda, kupci će se s lakoćom provesti kroz trgovinu i moći će izvršiti brzu i učinkovitu naplatu.

Vaša je kupnja Izravna i Sigurna

Nakon što u korpu dodate sve željene artikle, naši kupci mogu birati između nekoliko sigurnih mogućnosti plaćanja. Uplate se mogu izvršiti jednostavno pretplatom ili putem kreditne kartice. Naši će kupci nakon uspješnog slanja narudžbe putem e-pošte biti obaviješteni o statusu svoje narudžbe.

Brza otprema

Naši kupci ga zovu "ekspresna poštarina" jer narudžbe obično šaljemo istog dana plaćanja.

Sveobuhvatne i individualne usluge

Koristeći našu besplatnu vruću liniju (po lokalnim naknadama iz nekih zemalja), naši kupci mogu dobiti više informacija na temu "Lijekovi, ljekovito bilje i proizvodi za mršavljenje" i mogu postaviti sva pitanja našim nadležnim profesionalcima za brigu o kupcima. Pružamo sveobuhvatne usluge bez dugog čekanja.

Portfelj proizvoda

Na web lokaciji apharmacie.com kupci će pronaći glavne međunarodne marke poput Pfizer Lili, Bayer ili LIDA, kao i ekskluzivne generičke tvrtke poput Ajante koje ne možete pronaći na drugim maloprodajnim mjestima.
Ako imate pitanja, komentare ili daljnje zahtjeve za vašu narudžbu, molimo vas da nam pišete. Svaka e-pošta će se odmah pročitati i odgovorit ćemo na nju odmah. U radno vrijeme na raspolaganju vam je naše osoblje za pomoć kupcima.

Kvaliteta i Predanost

apharmacie.com se obvezao da će vam pomoći u donošenju medicinskih odluka. Samo vi možete odlučiti koji je proizvod pravi za vas. Mnogi pacijenti preferiraju anonimnost našeg internetskog savjetovanja od anonimnosti razgovora s vlastitim liječnikom.
Nismo mišljenja da bi internet ikada trebao zamijeniti posjet liječniku i vrlo je važno da uzmete u obzir cjelovit pregled kod svog liječnika kako biste razgovarali o potencijalnom uzroku vašeg problema.

Važno: Kupnja lijekova putem interneta ne zamjenjuje liječničko savjetovanje.

Moja korpa

Nema predmeta u mojoj korpi
Ukupno narudžbe:
0.00Kn

Načini plačanja
Načini otpreme