Na vrh

Pitanja i odgovori

U ovom ćete odjeljku pronaći odgovore na često postavljana pitanja o radu naše internetske trgovine, uvjetima isporuke i plaćanja, kao i o lijekovima koje prodajemo kod nas.

Ako imate pitanja ili trebate više informacija o našim proizvodima na mreži, samo nam pošaljite e-poštu.

Često postavljana pitanja:

Kako mogu izvršiti narudžbu?

Nakon odabira proizvoda bit ćete preusmjereni na korpu. Zatim kliknite gumb "Napravite narudžbu" i bit ćete prebačeni na SSL obrazac sigurne narudžbe. Nakon što unesete svoju adresu e-pošte, unesite adresu za dostavu. U posljednjoj fazi morate navesti način isporuke i način plaćanja i kliknuti gumb "Kompletna narudžba". Nakon toga, vašu će narudžbu obraditi služba za podršku.

Što se događa nakon narudžbe?

Vaša narudžba sada će biti obrađena. Nakon primitka uplate, narudžba će se prikupiti i poslati vam u roku od 24 sata.

U vezi s narudžbom dobit ćete tri e-maila:

Koje načine plaćanja prihvaćate?

Prihvaćamo MasterCard, Visa, Carte Bleue, American Express, iDEAL i bankovne transfere. Nakon primitka uplate, vaša će narudžba biti otpremljena u roku od 24 sata. Obratite pažnju na to da postupak prijenosa novca traje oko 3 dana. Ako narudžbu platite kreditnom karticom, ona će biti isporučena istog dana.

Koji su troškovi i uvjeti isporuke?

Internetski recept je uključen u cijenu. Ako je vaša narudžba potvrđena, ona će biti poslana u roku od 24 sata. Datum isporuke ovisit će o vašem mjestu i mjestu dobavljača, kao i o pravovremenoj potvrdi o plaćanju. Trudimo se dostaviti vašu narudžbu izravno na vaša vrata u roku od 4-12 radnih dana, ovisno o načinu isporuke.

Vikendom ne obrađujemo narudžbe. Ako u petak naručite nakon 15:00, ljekarna će je obraditi tek u ponedjeljak.

Koji je rok otkazivanja narudžbe?

Možete otkazati narudžbu prije slanja tako što ćete nam napisati pismo i naznačiti "Molimo vas otkažite" i broj svoje narudžbe u predmetu. Ne možemo otkazati narudžbu nakon što je isporučena.

Koja su vaša pravila o sigurnosti i privatnosti?

Zaštita vaših osobnih podataka bez iznimke je naš najveći prioritet. Naš internetski obrazac za narudžbu podržava najnoviji i najsigurniji 256-bitni SSL (Secure Sockets Layer) sustav kodiranja. Svi osobni podaci, kao i podaci o kreditnoj kartici, prenose se s najvećom pažnjom i sigurnošću. Naš sustav također koristi zaštitu od prijevare s kreditnim karticama. Osobe koje koriste lažne kreditne kartice bit će odmah upućene nadležnim tijelima.

Koja su pravila za slanje poruka e-poštom?

Kupci često ne dobivaju e-poštu s potvrdom ili biltene. To se u pravilu događa jer ih vaša e-pošta blokira. Ispod su navedena 2 alternativna rješenja za rješavanje ovog problema. Ako trebate pomoć, kontaktirajte našu službu za podršku.

Dakle, problem možete riješiti dolaznom e-poštom:

  1. Molimo provjerite mapu s neželjenom poštom. Ako tamo pronađete našu e-poštu, prenesite ih / povucite u uobičajenu dolaznu mapu.
  2. Ako imate drugu e-adresu, kontaktirajte naš tim za podršku na E-mail. Štoviše, možete kontaktirati i naše osoblje za podršku telefonom.

Što očekivati od internetskog savjetovanja?

Iskreno govoreći, naši konzultanti ne mogu zamijeniti odlazak liječniku. Unatoč tome, služba za podršku kupcu može opisati karakteristike određenog lijeka. Osim toga, uvijek možete razgovarati o postupku naručivanja i drugim nepoznatim problemima kako biste bili informirani.

Je li prodaja lijekova bez recepta legalna na Internetu?

Naše ljekarne imaju službeno dopuštenje za slanje bilo kakvih lijekova u sve zemlje svijeta i surađuju sa službeno odobrenim ljekarnicima koji pružaju profesionalnu farmaceutsku pomoć. Svi se lijekovi kupuju samo od legitimnih veletrgovaca farmaceutskim proizvodima, tako da možete biti sigurni da ćete dobiti iste lijekove koje biste naručili u ljekarni.

Koja je razlika između izvornih i generičkih lijekova?

Za razliku od originalnih proizvođača lijekova, proizvođači generičkih lijekova ne snose troškove istraživanja, razvoja, ispitivanja i oglašavanja. Nakon isteka izvornog patenta za lijek, druge tvrtke mogu započeti proizvodnju tih lijekova bez ikakvih velikih troškova, dobivši samo kemijsku formulu. To rezultira najkvalitetnijim proizvodima po razumnoj cijeni!

Zašto su generički lijekovi jeftiniji od originalnih?

Jeftiniji su zbog patentnog sustava. Nakon uvođenja, većina lijekova je pod vladinom zaštitom do 17 godina. U tom razdoblju drugi poduzetnici nemaju pravo distribuirati ovaj lijek, što tvrtki u razvoju omogućuje da ih prodaje samo kako bi pokrili troškove razvoja lijeka. Po isteku patenta, farmaceutska tvrtka može podnijeti zahtjev Upravi za hranu i lijekove za distribuciju generičke verzije lijeka. Budući da nisu potrebni investicijski troškovi, drugi poduzetnici mogu ponuditi lijekove 50 do 80% jeftinije od troškova originalnih lijekova.

Mogu li vam vratiti lijekove?

Ne. U skladu sa saveznim zakonom, ne možemo uzimati lijekove koji se prodaju na liječnički recept. U slučaju da je paket oštećen ili uopće nije isporučen, ponovno ćemo poslati narudžbu na naš trošak ili ćemo nadoknaditi gubitke.

Kako mogu dobiti besplatni bonus za ponovljene narudžbe?

Kroz bilten mrežne ljekarne redovito dajemo posebne ponude našim kupcima. Dođite nam češće i budite informiraniji!

Kakva je kvaliteta generičkih lijekova?

U usporedbi s izvornim proizvodom, smatraju se „terapijski ekvivalentnima”. Generički lijekovi trebaju sadržavati jednak broj kemikalija, kao i otkrivati brzinu apsorpcije aktivnih tvari u cirkulaciji krvi. Ponekad generička verzija lijeka može imati drugačiju boju ili oblik od izvornog lijeka. Te razlike nemaju utjecaja na učinak djelovanja lijeka, a samo su iz komercijalnih ili patentnih i pravnih razloga.

Moja korpa

Nema predmeta u mojoj korpi
Ukupno narudžbe:
0.00Kn

Načini plačanja
Načini otpreme